DAKVENSTER-TEAM

Voor al uw dakramen en vensters

Onze vakmannen werken in heel Nederland!

Bel ons: 088 - 11 55 617

Dakraam op maat

Een dakraam biedt veel voordelen. U heeft meer lichtinval, het verandert een opslagruimte in uw leefruimte en het verhoogt de waarde van uw huis. Omdat een dakraam zoveel verschil kan maken, helpen wij u een keuze te maken die goed past bij uw wensen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een dakvenster op maat te maken.

Mogelijkheden

Via ons netwerk beschikken we over een groot assortiment dakramen. Veel standaardmaten en -kleuren zijn op voorraad. Zo heeft u een ruime keus uit hout, kunststof, aluminium of zelfs een stalen dakvenster.

Daarnaast is uw nieuwe dakraam in diverse kleuren verkrijgbaar. Hout kan overgeschilderd worden in iedere gewenste kleur en ook kunststof is in vele kleuren beschikbaar. Aluminium en staal kunnen in alle RAL-kleuren worden geproduceerd. Houd er wel rekening mee dat deze kleur niet makkelijk te veranderen is.

Tot slot maakt u de keus voor het soort glas dat in het dakraam wordt geplaatst. De meeste mensen kiezen voor isolatieglas. Dit glas houdt ’s zomers meer hitte tegen, terwijl het in de winter warmer blijft binnen. U bespaart daarmee ook op uw energiekosten. Daarnaast heeft u keus uit diverse andere ramen, zoals enkel of dubbel glas, ornamentglas of veiligheidsglas. Zo stelt u zelf uw ideale dakraam op maat samen.

Maat kiezen

Naast de keus voor diverse materialen en kleuren is de maat van uw dakraam van belang. Wij leveren dakramen in allerlei maten. De afmetingen hangen af van de hoeveelheid licht die u in uw kamer wilt. Voor een optimale lichtinval voor een leefruimte adviseren wij minimaal een afmeting van 20 tot 25 procent van uw vloeroppervlak.

Werkwijze

Een vakman bij u in de buurt gaat met u om tafel om uw wensen en ideeën op een rijtje te zetten. Wij voorzien u van informatie, tips en advies. Uw wensen combineren wij met onze vakkennis en jarenlange ervaring, zodat we tot een praktisch ontwerp komen. Wij zijn flexibel. U bepaalt het materiaal, de maat, afwerking en het moment van plaatsing.

Jimmy Michiels

Offerte aangevraagd voor het installeren van twee kunststof dakvensters. Nu zijn we een week verder en de klus is al probleemloos afgerond. De vakman die we via Dakvenster-team hebben gevonden werkte snel, vakkundig en voordelig. Erg tevreden dus.

Rick Bastiaense

Wij hebben thuis een rieten dak, en ik was nooit op de hoogte van het feit dat daar ook gewoon een dakvenster in kan worden geplaatst. Inmiddels weet ik wel beter, want Dakvenster-Team heeft vakkundig een prachtig dakraam geïnstalleerd bij ons...

Dean Vergeer

Ik wilde zelf een dakraam laten plaatsen en heb dus bij jullie om advies gevraagd. Na een tijdje had ik al wel door dat het me niet zelf ging lukken. Gelukkig kon er snel een professional langskomen om het dakvenster vakkundig te installeren...

Maarten Overeem

In onze wijk is de laatste tijd vrij vaak ingebroken. Vandaag dat wij een inbraakwerend dakraam wilden hebben, je weet immers maar nooit. Na een mooie offerte te hebben ontvangen hebben we een afspraak gemaakt met een lokale vakman...

Gabriel Strijker

Wij moesten erg lang wachten tot we een reactie kregen op onze aanvraag, dat moet beter kunnen. Maar uiteindelijk hebben we niks te klagen, want jullie hebben ervoor gezorgd dat er nu een prachtig dakvenster in ons dak is geïnstalleerd.

Levertijd

Als het raam op maat gemaakt moet worden, is de levertijd wat langer dan een standaard raam uit ons assortiment. Bij maatwerk is de levertijd ongeveer vier weken. Heeft u al een creatief idee voor uw dakraam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor uw dakraam op maat.