DAKVENSTER-TEAM

Voor al uw dakramen en vensters

Onze vakmannen werken in heel Nederland!

Bel ons: 088 - 11 55 617

Dakvenster voor uw rieten dak

Een dakvenster kan ook worden geplaatst in een rieten dak. Vroeger waren dat vaak simpele gietijzeren stalramen, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. De vakmannen van Dakvenster-team plaatsen ook moderne multifunctionele dakramen voor uw rieten dak.

Kenmerken rieten dak

Een rieten dak verschilt op meerdere manieren van een gewone dakbedekking. Bij een dakvenster in een rieten dak zijn de koperen gootstukken breder. De waterkeringen zijn iets hoger, en de onderzijde krijgt een andere afwerking. Uw nieuwe dakraam krijgt een dampremmende kraag. Dat zorgt ervoor dat het riet wordt beschermd tegen vocht van binnenuit. Hierdoor wordt zowel uw riet als uw dakraam goed beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Mogelijkheden voor uw rieten dak

U heeft keus uit diverse formaten dakramen. Wij leveren zowel klassieke halfronde dakvensters, als moderne rechthoekige dakramen. Welke stijl u kiest, hangt af van de wensen voor uw woning en de gewenste hoeveelheid lichtinval.

U dakvenster kan zowel schuin als evenwijdig worden ingedekt. Meestal volgen onze vakmannen het werk van de rietdekker, zodat dit goed op elkaar is afgestemd. Bij een evenwijdig ingedekt dakraam houdt u zo min mogelijk onderbreking op het dakvlak. Een schuine indekking onderbreekt het dakoppervlak. Naast de stijl van de rietdekker kijkt onze vakman ook naar de stijl die gebruikelijk is in uw regio. Zo behoudt u het authentieke karakter.

Milan Hendriks

Wij hebben thuis een rieten dak, en ik was nooit op de hoogte van het feit dat daar ook gewoon een dakvenster in kan worden geplaatst. Inmiddels weet ik wel beter, want Dakvenster-Team heeft vakkundig een prachtig dakraam geïnstalleerd bij ons...

Sem Brouwer

Wij moesten erg lang wachten tot we een reactie kregen op onze aanvraag, dat moet beter kunnen. Maar uiteindelijk hebben we niks te klagen, want jullie hebben ervoor gezorgd dat er nu een prachtig dakvenster in ons dak is geïnstalleerd.

Jim Lage

In onze wijk is de laatste tijd vrij vaak ingebroken. Vandaag dat wij een inbraakwerend dakraam wilden hebben, je weet immers maar nooit. Na een mooie offerte te hebben ontvangen hebben we een afspraak gemaakt met een lokale vakman...

Justin Jansen

Offerte aangevraagd voor het installeren van twee kunststof dakvensters. Nu zijn we een week verder en de klus is al probleemloos afgerond. De vakman die we via Dakvenster-team hebben gevonden werkte snel, vakkundig en voordelig. Erg tevreden dus.

Daniel Kronenberg

Ik wilde zelf een dakraam laten plaatsen en heb dus bij jullie om advies gevraagd. Na een tijdje had ik al wel door dat het me niet zelf ging lukken. Gelukkig kon er snel een professional langskomen om het dakvenster vakkundig te installeren...

Werkwijze rieten dakvenster

Bij het plaatsen van uw nieuwe dakvenster wordt uw dak deels opengebroken. Na het plaatsen van het dakvenster wordt dit deel van het dak van nieuw riet voorzien. Dit wordt mooi afgedekt, zodat uw woning bestand blijft tegen alle weersinvloeden.

Gratis offertes

Heeft u een woning met een prachtig rieten dak, maar mist u nog wat lichtinval in de ruimte daaronder? Kies dan voor een dakraam. Onze vakmannen van Dakvensterteam gaan met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen ontvangt u een vrijblijvende offerte van onze vakmannen bij u in de buurt.