DAKVENSTER-TEAM

Voor al uw dakramen en vensters

Onze vakmannen werken in heel Nederland!

Bel ons: 088 - 11 55 617

Dakvenster voor uw rieten dak

Een dakvenster kan ook worden geplaatst in een rieten dak. Vroeger waren dat vaak simpele gietijzeren stalramen, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. De vakmannen van Dakvenster-team plaatsen ook moderne multifunctionele dakramen voor uw rieten dak.

Kenmerken rieten dak

Een rieten dak verschilt op meerdere manieren van een gewone dakbedekking. Bij een dakvenster in een rieten dak zijn de koperen gootstukken breder. De waterkeringen zijn iets hoger, en de onderzijde krijgt een andere afwerking. Uw nieuwe dakraam krijgt een dampremmende kraag. Dat zorgt ervoor dat het riet wordt beschermd tegen vocht van binnenuit. Hierdoor wordt zowel uw riet als uw dakraam goed beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Mogelijkheden voor uw rieten dak

U heeft keus uit diverse formaten dakramen. Wij leveren zowel klassieke halfronde dakvensters, als moderne rechthoekige dakramen. Welke stijl u kiest, hangt af van de wensen voor uw woning en de gewenste hoeveelheid lichtinval.

U dakvenster kan zowel schuin als evenwijdig worden ingedekt. Meestal volgen onze vakmannen het werk van de rietdekker, zodat dit goed op elkaar is afgestemd. Bij een evenwijdig ingedekt dakraam houdt u zo min mogelijk onderbreking op het dakvlak. Een schuine indekking onderbreekt het dakoppervlak. Naast de stijl van de rietdekker kijkt onze vakman ook naar de stijl die gebruikelijk is in uw regio. Zo behoudt u het authentieke karakter.

Tijn Hehl

Offerte aangevraagd voor het installeren van twee kunststof dakvensters. Nu zijn we een week verder en de klus is al probleemloos afgerond. De vakman die we via Dakvenster-team hebben gevonden werkte snel, vakkundig en voordelig. Erg tevreden dus.

Maurits Fiere

Ik twijfelde of ik moest gaan voor een tuimeldakraam of een uitzetraam. De vakman van Dakvenster-Team wees me echter op het uitzetbaar tuimeldakraam, ideaal! Een ideaal dakraam. Daarom meteen ook maar een vrijblijvende offerte aangevraagd, die ik al snel...

Jorn Verharen

Offerte aangevraagd voor een elektrisch bedienbaar dakraam van 78 bij 118 centimeter. Ik kreeg meerdere offertes toegestuurd, dus ik kon rustig gaan vergelijken. Ik moet zeggen dat dat erg handig is. Uiteindelijk gekozen voor...

Victor Verboom

In onze wijk is de laatste tijd vrij vaak ingebroken. Vandaag dat wij een inbraakwerend dakraam wilden hebben, je weet immers maar nooit. Na een mooie offerte te hebben ontvangen hebben we een afspraak gemaakt met een lokale vakman...

Yannick Haselaar

Het dakraam dat wij wilden laten plaatsen had geen alledaags formaat, maar gelukkig maken de specialisten van Dakvenster-team ook dakvensters op maat. De communicatie met jullie vakmannen verliep gesmeerd, en het dakraam was in een mum van tijd...

Werkwijze rieten dakvenster

Bij het plaatsen van uw nieuwe dakvenster wordt uw dak deels opengebroken. Na het plaatsen van het dakvenster wordt dit deel van het dak van nieuw riet voorzien. Dit wordt mooi afgedekt, zodat uw woning bestand blijft tegen alle weersinvloeden.

Gratis offertes

Heeft u een woning met een prachtig rieten dak, maar mist u nog wat lichtinval in de ruimte daaronder? Kies dan voor een dakraam. Onze vakmannen van Dakvensterteam gaan met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen ontvangt u een vrijblijvende offerte van onze vakmannen bij u in de buurt.