DAKVENSTER-TEAM

Voor al uw dakramen en vensters

Onze vakmannen werken in heel Nederland!

Bel ons: 088 - 11 55 617

Inbraakwerend dakraam

Zijn al uw ramen goed beveiligd tegen inbraak? Vergeet dan niet om ook uw dakraam inbraakwerend te maken. Uw woning is zo goed beschermd als de zwakste schakel. Met enkele maatregelen kunt u ook uw dakraam goed beveiligen.

Beveiliging dakraam

Een dakraam is op meerdere manieren inbraakwerend te maken. Afhankelijk van het materiaal heeft u diverse opties. Bij een houten kozijn wordt vaak gebruik gemaakt van oplegsloten. Bij dakramen van aluminium, staal en kunststof wordt vaak een doorklimbeveiliging toegepast. Hierbij worden stangen voor het dakvenster geplaatst. Tussen de stangen en het dakvenster zit een ruimte van maximaal vijftien centimeter. Zo kunt u nog luchten, maar komen insluipers moeilijk binnen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor sterkere glassoorten. Veiligheidsglas is moeilijker te breken. Als het toch beschadigd, zorgt speciale folie in het materiaal dat het glas niet in één keer uiteenspat. Daardoor heeft een inbreker meer tijd nodig om hierdoor te komen. Cruciale tijd, waarin de kans op ontdekking toeneemt. Veiligheidsglas is niet direct inbraakwerend, maar het draagt hier wel sterk aan bij. Dat maakt veiligheidsglas tot een sterke oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Bereikbaarheid dakraam

Of uw dakraam inbraakwerend moet worden gemaakt, hangt mede af van de plaats van uw raam. Als uw dakraam gemakkelijk te bereiken is via een plat dak, een laag schuurtje of via een balkon, dan is het belangrijk om na te denken over de beveiliging. Dakvenster-team denkt graag met u mee.

Rolluiken

Rolluiken werken ook inbraakwerend. Dit sterke materiaal sluit uw ramen goed af, zodat inbrekers moeilijk binnen kunnen komen. Daarnaast werken rolluiken ook goed als zonwering, isolatiemateriaal en zijn ze geluidswerend. Dat geeft uw slaapkamer of kantoor ’s avonds extra rust.

Tijn Oude Heer

In onze wijk is de laatste tijd vrij vaak ingebroken. Vandaag dat wij een inbraakwerend dakraam wilden hebben, je weet immers maar nooit. Na een mooie offerte te hebben ontvangen hebben we een afspraak gemaakt met een lokale vakman...

Hidde Bellemans

Ik wilde een nieuw dakvenster laten plaatsen maar ik had geen idee of ik daar een vergunning voor nodig had. Gelukkig kon een specialist van Dakvenster-Team me daar meer over vertellen. Ik moest mijn plannen wat aanpassen, maar uiteindelijk...

Stan Holthuis

Ik twijfelde of ik moest gaan voor een tuimeldakraam of een uitzetraam. De vakman van Dakvenster-Team wees me echter op het uitzetbaar tuimeldakraam, ideaal! Een ideaal dakraam. Daarom meteen ook maar een vrijblijvende offerte aangevraagd, die ik al snel...

Adam Lankle

Bij ons nieuwe dakraam konden we ook zonwering uitkiezen. Na ons goed te hebben laten adviseren gekozen voor rolluiken. Heerlijk dat we nu zelf de temperatuur en lichtinval kunnen regelen op onze zolderkamers. Bedankt voor de vakkundige hulp...

Wouter Kortman

Offerte aangevraagd voor het installeren van twee kunststof dakvensters. Nu zijn we een week verder en de klus is al probleemloos afgerond. De vakman die we via Dakvenster-team hebben gevonden werkte snel, vakkundig en voordelig. Erg tevreden dus.

Sloten met keurmerk

Onze vakmannen bevestigen bij voorkeur sloten met een keurmerk. Het bekendste keurmerk is SKG. Hoe meer sterren uw hang- en sluitwerk heeft, hoe beter u uw woning beschermt tegen inbraak.

Contact

Wilt u uw dakvenster laten beveiligen? Neem dan contact op met Dakvensterteam. Onze vakmannen voorzien zowel nieuwe als bestaande dakramen van inbraakbeveiliging. Zo wordt uw dakraam net zo inbraakwerend als de rest van uw woning. En dat is wel zo veilig.