Online een vakman regelen?

Tegenwoordig zijn al je zaken eenvoudig online te regelen. Zo kan je je boodschappen of maaltijd laten bezorgen, en ook kleding en andere pakketjes zijn vaak de volgende dag al in huis. Maar wist je dat als je een klusjesman zoekt, je deze ook gewoon online kan aanschrijven?

Ontdek de mogelijkheden van Klusup

Bij Klusup kan je eenvoudig aangeven wat voor klus je hebt, en vervolgens komt er een vakman bij je langs om de klus te klaren. Tuinmannen, elektriciens, schilders of timmermannen, ze staan allemaal klaar om jou te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven wat voor klus je hebt en wanneer je deze klus af wilt hebben. Vervolgens kiest Klusup een van de honderden vakmensen die het beste de klus kan uitvoeren. Heb je haast? Als je wilt kan er vandaag nog iemand bij je langskomen!

Waarom Klusup?

Klusup is een ervaren bedrijf die inmiddels al meer dan 10.000 huishoudens door heel Nederland heeft geholpen met klussen. Klusup is transparant en levert kwalitatief vakwerk. De grootte van de klus is geen probleem, er staan honderden vakmensen voor je klaar. Klusup gaat net zo lang door tot de klant helemaal tevreden is. Er wordt veel persoonlijke aandacht besteed aan elke klus, van het selecteren van de vakman tot aan het uitvoeren van de klus.

Het beste voor de klant

Klusup is beoordeeld met een gemiddelde van 4.5 uit 5. Meer dan 7000 klanten hebben Klusup beoordeeld op basis van hun ervaringen. Klusup streeft ernaar om altijd vriendelijke en ervaren vakmensen te leveren, er hangt hier namelijk een streng selectieproces aan vast. Elke medewerker wordt zorgvuldig beoordeeld, zodat alleen de beste en meest betrouwbare kandidaten overblijven. Uiteraard is het bedrijf ook verzekerd, zodat eventuele schade tijdens het klussen gedekt kan worden. Heb jij nog een grote of kleine klus liggen? Probeer dan zelf eens om online jouw klusjesman te boeken!