DAKVENSTER-TEAM

Voor al uw dakramen en vensters

Onze vakmannen werken in heel Nederland!

Bel ons: 088 - 11 55 617

Zonwering voor uw dakraam

Het doel van uw dakraam is meer lichtinval. Maar op dagen met een felle zon is het prettig om de warmte buiten te houden. Goede zonwering helpt hierbij. Hieronder vindt u enkele soorten zonwering die u kunt toepassen op uw dakraam.

Buiten- of binnenzonwering

Buitenzonwering wordt aan de buitenzijde van uw dakraam gemonteerd. Dit is de effectiefste vorm van zonwering. Het houdt de meeste warmte buiten. Binnenzonwering is eenvoudiger om zelf aan te brengen. Het is vaak goedkoper dan buitenzonwering.

Rolluiken

Een rolluik is ook een uitstekende vorm van buitenzonwering voor uw dakraam. Het houdt fel licht en warmte tegen. Daarnaast heeft een rolluik een zeer goede isolerende werking. Dat houdt uw kamer op een gelijkmatigere temperatuur, terwijl het ook geluidsoverlast van buiten inperkt. Een rolluik werkt ook inbraakwerend. U heeft keus uit diverse soorten, zoals handmatig of elektrisch bediende rolluiken, of rolluiken die werken op zonne-energie. Het is ook mogelijk om hier een timer aan te koppelen. Zo lijkt het tijdens uw vakantie dat u toch nog thuis bent.

Buitenzonwering voor dakraam

Een buitenzonwering houdt de warmte het best tegen. Het blokkeert de zonnestralen nog voordat ze uw raam bereiken. Er zijn verschillende soorten buitenzonwering, zoals een zonnedoek of verticale screens. Met deze vormen van buitenzonwering kunt u nog steeds uw dakraam openen op een warme zomerdag.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor zonwering binnenshuis. Met een rolgordijn bepaalt u zelf de hoeveelheid binnenvallend licht. Het wordt veel toegepast bij een dakraam, omdat het een strak en sterk materiaal is. Rolgordijnen zijn beschikbaar in vele kleuren en dessins. Daardoor kunt u het rolgordijn voor uw dakvenster in dezelfde kleur kiezen als uw zonneschermen in de rest van het huis.

Matthijs Elberts

Offerte aangevraagd voor een elektrisch bedienbaar dakraam van 78 bij 118 centimeter. Ik kreeg meerdere offertes toegestuurd, dus ik kon rustig gaan vergelijken. Ik moet zeggen dat dat erg handig is. Uiteindelijk gekozen voor...

Hugo Verheuvel

Offerte aangevraagd voor het installeren van twee kunststof dakvensters. Nu zijn we een week verder en de klus is al probleemloos afgerond. De vakman die we via Dakvenster-team hebben gevonden werkte snel, vakkundig en voordelig. Erg tevreden dus.

Alexander Cornelissen

Het dakraam dat wij wilden laten plaatsen had geen alledaags formaat, maar gelukkig maken de specialisten van Dakvenster-team ook dakvensters op maat. De communicatie met jullie vakmannen verliep gesmeerd, en het dakraam was in een mum van tijd...

Xavi Kamp

Wij hebben thuis een rieten dak, en ik was nooit op de hoogte van het feit dat daar ook gewoon een dakvenster in kan worden geplaatst. Inmiddels weet ik wel beter, want Dakvenster-Team heeft vakkundig een prachtig dakraam geïnstalleerd bij ons...

Jesper Ghoerle

Bij ons nieuwe dakraam konden we ook zonwering uitkiezen. Na ons goed te hebben laten adviseren gekozen voor rolluiken. Heerlijk dat we nu zelf de temperatuur en lichtinval kunnen regelen op onze zolderkamers. Bedankt voor de vakkundige hulp...

Jaloezieën

Jaloezieën zijn ook een vorm van zonwering voor binnenshuis. Daarmee komt er nog steeds daglicht binnen via uw dakvenster, maar het is minder fel. Uw privacy blijft behouden. U kunt uw jaloezieën openen en sluiten. Zo stelt u zelf in hoeveel zonlicht naar binnen mag vallen. Het is ideaal voor ruimtes zoals een badkamer of een kantoor.

Meer mogelijkheden

Dit is slechts een kleine greep uit alle soorten zonwering. Vraag onze vakman bij de installatie van uw dakraam gelijk naar de mogelijkheden van zonwering. Wij kunnen deze op maat meeleveren en installeren bij uw nieuwe dakvenster.